• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYDINLILAR ANKARA'DA KAHVALTI'DA BULUŞTU
03 Kasım 2019 Pazar 22:01

AYDINLILAR ANKARA'DA KAHVALTI'DA BULUŞTU

Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlendiği etkinlikte Ankara’da yaşayan Aydınlı hemşerilerimizi 03 Kasım 2019 pazar günü pazar kahvaltısında buluşturdu.

Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlendiği etkinlikte Ankara’da yaşayan Aydınlı hemşerilerimizi 03 Kasım 2019 pazar günü pazar kahvaltısında buluşturdu.

Gazi Üniversitesi Rektörlük Merkez Kampüsünde yer alan hemşerimize ait Künar Cafede gerçekleştirilen pazar kahvaltısı saat 10:30’da başladı. Kahvaltıya yönetim ve denetim kurulu üyelerimizin yanı sıra milletvekillerimiz Sayın Bekir Kuvvet ERİM ve Sayın Süleyman BÜLBÜL, bürokrat, işadamı ve gençlerimizden oluşan yaklaşık 50 kişilik hemşeri grubu katıldı.

Pazar kahvaltısında söz alan Dernek Başkanımız Halil APAYDIN dernek olarak görevimizin Ankara’da yaşayan hemşerilerimiz arasında birlikteliği sağlamak olduğunu, çeşitli etkinliklerle bu birliği sağlamak için çalıştıklarını, bugünkü kahvaltımızda iki milletvekilimizin aramızda olmasından çok mutlu olduğunu ifade etti. Dernek Başkanımız Halil APAYDIN konuşmasının devamında Egem Platformu Dönem Başkanlığını derneğimizin yürütmekte olduğunu, Egem Platformunca derneğimizin ev sahipliğinde 28 Kasım - 01 Aralık 2019 tarihleri arasında 12. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günlerini gerçekleştireceklerini, 4 gün boyunca sürecek olan Tanıtım Günleri etkinliğinde hemşerilerimizin her gün etkinliklere katılım sağlayarak derneğimizi yalnız bırakmayacaklarını inandığını ifade ederek tüm hemşerilerimizi etkinliğe davet etti. Dernek Başkanımız Halil APAYDIN konuşmasının sonunda öğrencilerimize burs verdiklerini bugün burs başvuruların son gün olduğunu, başvuruların burs komitesince değerlendirilip burs almaya hak kazanacak öğrencileri belirleyeceklerini söyledi. Burs kampanyamıza destek olan hemşerilerimize öğrencilerimiz adına çok teşekkür ettiğni ifade ederek kahvaltımıza katılan milletvekilimize ve hemşerilerimize teşekkür etti.

Dernek Başkanımız Halil APAYDIN konuşmasının ardından milletvekilimiz Sayın Bekir Kuvvet ERİM  söz aldı. Sayın ERİM konuşmasında hemşerilerimizle Pazar kahvaltısında bir arada olmaktan mutlu olduğunu, derneğimizin faaliyetlerini yakından takip ettiğini, uzun zamandır derneğimizin etkinliklerini katılmak istediğini, ancak bugün etkinliği katılabildiğini, birlikte olunduğunda güzel işlerin başarılacağını ifade ederek emeği geçenleri teşekkür etti. Sayın ERİM’in konuşmasından sonra milletvekilimiz Sayın Süleyman BÜLBÜL söz aldı. Sayın BÜLBÜL derneğimizin çok güzel etkinlikler gerçekleştirdiğini, burs çalışması olsun, Ege Tanıtım günleri olsun insanımızın sahip çıkılması ve bölgemizin tanıtılması açısından güzel faaliyetler olduğunu, kahvaltıda bir arada olmaktan mutlu olduğunu, milletvekili olarak önceliklerinin ülkemize hizmet etmek olduğunu, daha sonra da Aydın’ımızın en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade etti.  Sayın BÜLBÜL konuşmasının devamında milli mücadelemizin en yoğun geçtiği yerlerden birinin Aydın olduğunu, Yörük Ali Efe, Demirci Mehmet Efe, Galip Hoca, Çete Ayşe gibi nice kahramanımız olmasına rağmen Aydın’ımızın istiklal madalyasının bulunmadığı, bu konuda TBMM’sine teklif verdiğini, iktidar milletvekillerimizin de desteğini istediğini ifade ederek bu organizasyonda emeği geçen derneğimizin yönetim kuruluna teşekkür etti.  

kasim-kahvaltisi.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 839 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim