




BAŞKAN KAPLAN KOÇARLI KADINLARINA KARANFİL DAĞITTI

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Kadına Yönelik şiddetle mücadele günü kapsamında Koçarlı Halk eğitim Merkezindeki Kursiyer kadınları ziyaret etti.
Hayatın her alanında üreten, yoktan var eden baş tacı kadınlarımız; çiçek bahçelerine layık analarımız, bacılarımız eşleriminin hakları ödemekle bitmez. Kadına yönelik şiddete HAYIR sizler Başımızın tacısınız diyerek karanfil takdim etti.
Kaplan ziyaret sırasında “ Bu zamana kadar eşime tek bir kötü söz sarf etmedim. O benim Başımın tacı. Eşiniz ne kadar huzurlu ve mutlu olursa, hanenizde huzur ve mutluluk o kadar çok olur. Buradan Hemcinslerime sesleniyorum KADINA ŞİDDETE KARŞIYIM!!
Ziyaretten duydukları mutluluğu dile getiren kursiyerler ise Belediye Başkanı Kaplana “Bizi Onore ettiniz çok teşekkür ederiz” dedi.

Aytepe Mesire Restaurant’ta 14 Şubat Coşkusu
İnci Restorant'ta Sürpriz Evlilik Teklifi
Yılmaz Tilki Nişan Gecesi
Erzurumlular Derneği Başkanının Mutlu Günü
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
CHP İl Başkanı Hikmet SAATÇİ Açılış Konuşması
CHP'li Vekil Erdoğan ÖZYALÇIN'ın Konuşması
CHP li Vekil Gaye USLUER'in Konuşması
Cem AKBUDAK Koalisyon'un Neden Kurulmadığını Anlattı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim