• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN KAPLAN : TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
07 Kasım 2019 Perşembe 19:19

BAŞKAN KAPLAN : TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN; 9 Kasım'da Koçarlı Kent Meydanı ve 10 Kasım'da Koçarlı Adnan Menderes Kent Ormanı'nında ki Tırmanma Etkinliğine Tüm Halkımız Davetlidir dedi.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN; 9 Kasım'da Koçarlı Kent Meydanı ve 10 Kasım'da Koçarlı Adnan Menderes Kent Ormanı'nında ki Tırmanma Etkinliğine Tüm Halkımız Davetlidir dedi.

Ege Kupası Son Yarışı Aydın Koçarlı'da

Aydın Otomobil Sporları Kulübü (AYOSK), 2019 Ege Kupası’nın son ayağı olan tırmanma yarışını Koçarlı Belediyesi katkıları ile 09-10 Kasım tarihlerinde Aydın’ın Koçarlı ilçesinde gerçekleştirecek.

Adnan Menderes Kent Ormanı içinde kalan toprak zeminli yolda, iki çıkış olarak koşulacak olan yarış, 09 Kasım Cumartesi günü saat 16:00’da Koçarlı Cumhuriyet Meydanı’ndan verilecek seremonik startla başlayacak. 10 Kasım Pazar günü ise yarışın ilk çıkışı saat 13:00 de ikinci çıkışı ise saat 15:00 de başlayacak. 1989’da lisanslı olarak ralliye başlayan Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in de start alacağı yarış, saat 17:00 de Koçarlı Orman Restoran’da yapılacak ödül töreni ile son bulacak.

NEDİM KAPLAN : Oryantirik Fedarasyonu'da Bölgeyi İncelemeye Gelecek

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, 9-10 Kasım'da Tırmanma Yarışı etkinlikleri var, sadece bir Tırmanma Yarışı değil, bir Ralli değil, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden aldığımız bilgiye göre Oryantirik Federasyonununda gelip bölgeyi inceleyeceği bilgisini aldık.

Nedim KAPLAN : Paraşütçiler Görsel Şölen Sunacak

Yamaç Paraşütü ve Motorlu Paraşütçülerinde görsel şenlik yapacağı bunun yanında Dağcı ve İzci Kulüplerininde geleceği, Kamp yaparak kalacağı bir şölen havasında geçecek. 

Nedim KAPLAN : 5 Buçuk km'lik Tırmanma Yarışı Olacak

9 Kasım 1. gün Koçarlı İlçe Merkezinde seronomik bir Start verilecek, 10 Kasımda yani 2. gün de Adnan Menderes Kent Ormanı içerisinde ki 6 km'lik Parkurun 5 Buçuk km'lik kısmında Stabilize alanda tırmanma etkinliği yapılacak,

Nedim KAPLAN : Aydın'ı Tepeden Gören Muazzam Bir Yer

Harika bir alan ben bu vesile ile hem Doğa Severleri oraya bekliyorum hemde heyecanlı ve güzel bir gün geçirmek isteyen tüm Vatandaşlarımızı Aydın'ı görsel tepeden görebilecek Çam ile Orman ile içiçe doğal bir ortam, Piknik yapabilir, yarışı izleyebilir, bizim Kamelyalarımızda Canlı olarak oturduğu yerden de Naklen yarışıda izleyebileceği biz ortamı temin ve tesis edeceğiz. Bütün herkesi, heyecan tutkunları, yarış severleri, Paraşütçülerimizi bekliyoruz. 

Nedim KAPLAN : Koçarlı Merkeze 2 km'lik Bir Yer - Ulaşım Sıkıntısı Yok

Şehrin gürültüsünden, kötü havasından, yoğunluğundan kendilerini çok kısa bir mesafede Aydın Merkez Efeler İlçemize 20 km 15-20 dakikalık bir yol ile ulaşım mesafesi Koçarlı Merkeze 2 km Mesafede ulaşım rahat bir yer olan Adnan Menderes Kent Ormanı'na bekliyoruz. Biz orada heyecan ile bu yarışı izleyeceğiz. Aydınlı ve Bölge hemşehrilerimizi orada ağırlamaktan gurur duyarız. 

Nedim KAPLAN : Esnafımız Orada Olacak - Panayır Alanı Oluşturacağız

Esnafımızda davetli satış olarak alanımızda Gözleme'si, Dalgan Köftesi, Yöresel Ürünler gibi yayık Ayran'ının da olacağı, Hazır Ayran yasak dedim, Yayık Ayran'ı ile insanların orada hoşça vakit geçirebilecekleri bunun haricinde de Mangal'ını, Çayını, Çekirdeğini alıp oraya gelip makul gösterilen yerlerde yarışı izleyebileceği bütün alanlar mevcut, o yüzden biz tüm Aydınlı hemşehrilerimizi ve bölge halkımızı oraya bekliyoruz. Alanımız geniş, hepimize yetecek kadar bir alanımız var. 

Nedim KAPLAN : Saat 12.00'da Orada Olmak İyi Olur

10 kasımda İlk önce 1. etapta saat 13.00'da yarışlarımız başlıyor ama en geç 12.00 gibi vatandaşlarımızın oraya gelmeleri bence iyi olur. Yarışı istedikleri yerden izleme fırsatı bulurlar. Daha erkende gelebilirler, çünkü saat 09.00 gibi Antremanlar başlayacak, Antremanda heyecanlı geçer. 

Nedim KAPLAN : Çadır Kampı Kurulabilir

Çadırcılar bir gün önceden gelip kalabilir, zaten Halk Eğitim'den Hocalarımız'da orada bir Çadır kuracaklarmış. Bir önceki gün akşamını orada geçirmeyi düşünüyorlarmış. Buna yönelik bir talep oldu. Netice itibariyle tüm Doğa Severler, işlerin yoğunluğundan, stresinden uzaklaşabilecekleri 2 günü hep birlikte yaşamak isteriz.

Bütün Halkımız Davetlidir, Biz Vatandaşlarımızı Ağırlamaktan Gurur duyarız dedi.

 

nedimtirmanmamanset.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1848 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim