• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN SELÇUK YASAN : MAĞDURLARA DESTEK İSTEDİ
01 Aralık 2020 Salı 18:40

BAŞKAN SELÇUK YASAN : MAĞDURLARA DESTEK İSTEDİ

Gelecek Partisi Aydın il Başkanı Selçuk Yasan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Covid -19 önlemleri kapsamında hassas davrandığı için teşekkür etti.

Gelecek Partisi Aydın il Başkanı Selçuk Yasan, Cumhurbaşkanı  Recep Tayip Erdoğan  Covid -19 önlemleri kapsamında hassas davrandığı için teşekkür etti. 
Şu anda ülkemize kasıp kavuran Covid 19 salgını sürecinde, Gelecek Partisi  Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan alınacak önlemlerin etkisinin  büyük olduğunu önceliğin halkın sağlığı olduğunu ancak kapanan işyerleri  ve işlerinden mecburen ayrılan vatandaşlarımız için devlet desteğinin kaçınılmaz oluğunu ifade etti. 

Başkan Selçuk YASAN, Maalesef Covid- 19 salgını şu anda dünya da olduğu gibi ülkemiz dede pik yapmıştır, vatandaşlarımıza hassas  davranmalarını mecbur kalmadıkça dışarıya çıkamamalarını özelikle tavsiye ediyorum. 

Gelecek Partisi Aydın İl başkanı Selçuk YASAN, biliyorum ki ekonomik olarak vatandaşlarımız bu virüs belasından oldukça büyük bir zarara uğramıştır, Devletimiz bu konuda vatandaşlarımızın yanında olacaktır, olmalıdır. 

Başkan Selçuk YASAN, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan a tedbirler konusunda ki hassasiyeti için teşekkür ediyor ancak mağdur vatandaşlarımızın desteklenmesi açısından harekete geçmesini bekliyoruz.

selcuk-yasan-gelecek-partisi-aydin-il-baskani.jpg

Bu haber toplam 6685 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim