• Aydın11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bölgesel İstişare Toplantısı
25 Şubat 2019 Pazartesi 13:11

Bölgesel İstişare Toplantısı

Ticaret bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 23 ŞUBAT 2018 tarihinde düzenlenen Bölgesel İstişare toplantısına TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Ege Bölgesinden 73 O

Ticaret bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 23 ŞUBAT 2018 tarihinde düzenlenen Bölgesel İstişare toplantısına TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Ege Bölgesinden 73 Oda ve Borsa Başkanı katıldı. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’ın Başkanlığında yürütülen toplantıda Didim Ticaret Odasını temsilen Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla yer aldı.

Toplantı başlamadan evvel yazılı olarak gönderilen Bölge sorunları yapılan istişare toplantısın da tekrar ele alındı ve tespit edilen sorunlar Oda ve Borsa Başkanları tarafından Bakan Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu’na sunuldu. Didim Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla da toplantıda söz alarak işletmelerin fizibilite raporları çıkarmadan açıldıkları, kar ve zarar edip etmeyeceklerine bakmadıklarını vurguladı. “bir işletme açalım da gerisi kolaydır düşüncesinden hareket ettiklerinden, beklentileri de gerçekleşmediğinde hayal kırıklığına uğradıkları bir gerçektir” dedi. Bundan dolayı da her isteyenin her istediği yerde işletme açmaması gerektiğini vurgulayarak, yeni işletme açmak için yasal bir düzenlemenin gerekli olduğunu Bakan Ruhsar Pekcan’a iletmiştir.    

Haber : Merve GÜLMEZ

whatsapp-image-2019-02-24-at-13.21.33.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 686 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim