




BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞEHİTLER ANISINA HAYIR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Mevlid Kandili nedeniyle ve İstanbul Beşiktaş'taki hain terör saldırısında şehit olan güvenlik güçleri ile vatandaşlarımız anısına il genelinde lokma ve pilav hayrı gerçekleştirdi.
Kent merkezi ve il genelinde 18 noktada yapılan lokma ve pilav hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken uzun kuyruklar oluşturdu.
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇAKIRBEYLİ’DE TERÖRÜ LANETLEDİ
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çakırbeyli’de verilen lokma hayrına bizzat kendisi katıldı.
Vatandaşlar Mevlid Kandili ve şehitlerimiz anısına hayır gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.
Başkan Çerçioğlu aziz şehitlerimiz anısına ve mevlid kandili nedeniyle il genelinde lokma ve pilav hayrı gerçekleştirdiklerini belirterek, "İstanbul Beşiktaş’ta birlik ve beraberliğimizi kasteden, kalleş terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Terörü bir kez daha lanetliyorum” diye konuştu.
AydınÖzel

Aytepe Mesire Restaurant’ta 14 Şubat Coşkusu
İnci Restorant'ta Sürpriz Evlilik Teklifi
Yılmaz Tilki Nişan Gecesi
Erzurumlular Derneği Başkanının Mutlu Günü
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
CHP İl Başkanı Hikmet SAATÇİ Açılış Konuşması
CHP'li Vekil Erdoğan ÖZYALÇIN'ın Konuşması
CHP li Vekil Gaye USLUER'in Konuşması
Cem AKBUDAK Koalisyon'un Neden Kurulmadığını Anlattı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim