




CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANINDAN REKTÖRE ZİYARET

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 6 Aralık 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.
Üniversite çalışmaları hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’den bilgi alan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, insani değerlerin ışığında, bilimsel anlamda nitelikli gençler yetişmesini önemsediklerini, bu doğrultuda Üniversite olarak yürütülen çalışmalara destek vereceklerini belirtti.
İnsanlığın geleceğinin eğitime doğrudan bağlı olduğuna inanarak ‘önce insan’ prensibiyle liberal bir eğitim anlayışını benimsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir “Üniversitemizin önceliği, öğrencilerinin değişen ve belirsizleşen dünyada her güçlüğe ve yeniliğe hızla uyum sağlayabilme yeteneğine sahip, açık görüşlü, etik, öğrenmesini bilen ve seven, derinlikleri olan bireyler olarak hayata atılmalarını sağlamaktır.” diyerek bu amaç doğrultusunda çalışmalarına yön verdiklerini açıkladı. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Ülkemizin, İlimizin ve tüm vatandaşlarımızın yararlanması doğrultusunda bilimsel, teknolojik ve ekonomik kalkınmaya öncülük edecek projeler üretip hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti.
Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’ya Üniversitemiz hediyelerini takdim etti.

Aytepe Mesire Restaurant’ta 14 Şubat Coşkusu
İnci Restorant'ta Sürpriz Evlilik Teklifi
Yılmaz Tilki Nişan Gecesi
Erzurumlular Derneği Başkanının Mutlu Günü
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
CHP İl Başkanı Hikmet SAATÇİ Açılış Konuşması
CHP'li Vekil Erdoğan ÖZYALÇIN'ın Konuşması
CHP li Vekil Gaye USLUER'in Konuşması
Cem AKBUDAK Koalisyon'un Neden Kurulmadığını Anlattı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim