Karakter boyutu :






05 Ekim 2019 Cumartesi 15:48
GÜNEL : "DEMOKRASİ VE BARIŞA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUM"
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'e yapılan saldırı sonrası kınama mesajı yayınladı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'e yapılan saldırı sonrası kınama mesajı yayınladı.
Ömer GÜNEL : "DEMOKRASİ VE BARIŞA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUM ! Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin’e evinin önünde yapılan saldırı, demokrasi ve barışa yapılan bir saldırıdır. Bu saldırı ile CHP tarafından ülkemize yerleştirilmek istenen uzlaşma kültürüne, demokrasiye ve toplumsal barışa zarar vermek isteyenler amaçlarına ulaşamayacaktır. Planlı olduğu belli olan saldırının faillerinin bir an önce yakalanarak hukuk önünde hesap vermesi en büyük dileğimizdir. İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin’e acil şifalar dilerim" dedi.
Kaynak: 

Bu haber toplam 721 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Aytepe Mesire Restaurant’ta 14 Şubat Coşkusu
İnci Restorant'ta Sürpriz Evlilik Teklifi
Yılmaz Tilki Nişan Gecesi
Erzurumlular Derneği Başkanının Mutlu Günü
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
CHP İl Başkanı Hikmet SAATÇİ Açılış Konuşması
CHP'li Vekil Erdoğan ÖZYALÇIN'ın Konuşması
CHP li Vekil Gaye USLUER'in Konuşması
Cem AKBUDAK Koalisyon'un Neden Kurulmadığını Anlattı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim