• Aydın11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
​Kadının Gücü Güzellik Getirdi
06 Mart 2019 Çarşamba 10:56

​Kadının Gücü Güzellik Getirdi

Türkiye’de ve dünyada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanıyor. Kadınlar gününde amaç kadının gücüne dikkat çekmektir bu bağlamda Margo Marrone’un girişimcilik hikayesi kadınlara ilham veriyor.

Türkiye’de ve dünyada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanıyor. Kadınlar gününde amaç kadının gücüne dikkat çekmektir bu bağlamda Margo Marrone’un girişimcilik hikayesi kadınlara ilham veriyor.

 

Eczacılık geçmişine sahip olan Margo bu markayı oluşturma kararına 12 yıl önce ürünlerin içerisindeki koruyucular ve tarım ilaçlarının zararları hakkında okuduğu bir makaleyle başladı. Organik olmayan basit bir elmanın bile 20’den fazla tarım ilacı kalıntısı barındırdığını ve bu kimyasalların besin zincirine girdiğini okuyunca hayrete düştü. Bu konuda değişiklik yapacak birisi varsa o da kendisiydi. Margo’un hayali “ Herkesin sadece homeopaty, organik otlar ve takviyeler ile rahatça tavsiye alabilecekleri bir yer açmaktı”. Böylece The Organic Pharmacy doğdu. Yapay koruyucu, renklendirici, petrokimyasal ve yapay kokular içermeyen sadece doğadan alınan organik içeriklerle ürünlerini geliştirdi. Marka aynı zamanda çevreye ve hayvanlara duyarlılığı ile de ön plana çıkıyor. Hayvanlar üzerinde test yapmıyor ve hayvansal içerik kullanmıyor. Ambalaj ve ürün kutuları doğada yüzde yüz dönüşebiliyor.

 

The Organic Pharmacy ürünlerinin Kim Kardashian, Victoria Beckham, Katy Perry, Angelina Jolie gibi birçok dünya starı tarafından kullanılması Margo’nun başarısını ve kadının gücünü gösteriyor.

Haber  :Helin ÖDEN

1551777068_mmarrone_nick_817x1024-(1).jpg1551777195_organic_pharmacy-(1).jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 624 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim