• Aydın11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LARISA AND PUMPKIN BEBEKLERİN EN SEVİLEN  OYUN ARKADAŞI OLMAYA ADAY!
05 Şubat 2019 Salı 15:35

LARISA AND PUMPKIN BEBEKLERİN EN SEVİLEN OYUN ARKADAŞI OLMAYA ADAY!

Minikleri eğlendirirken gelişimini de destekleyen kaliteli ve güvenli aktivite ürünleri tasarlayan Larisa and Pumpkin, bebeklerin en sevilen oyun arkadaşı olmaya aday! İlk olarak 8 farklı renk kombinasyonu ile modern, şık ve güvenli top havuzlarını satışa

Minikleri eğlendirirken gelişimini de destekleyen kaliteli ve güvenli aktivite ürünleri tasarlayan Larisa and Pumpkin, bebeklerin en sevilen oyun arkadaşı olmaya aday! İlk olarak 8 farklı renk kombinasyonu ile modern, şık ve güvenli top havuzlarını satışa sunan Larisa and Pumpkin, 200 adet top ile sınırsız eğlenceyi beraberinde getiriyor.

 

Larisa and Pumpkin’in en büyük tutkusu minikleri eğlendirirken gelişimini de destekleyen kaliteli ve güvenli aktivite ürünleri tasarlamak. Bebekleri saatlerce eğlendirmekle beraber onların hem kaba hem de ince motor becerilerini geliştiren Larisa and Pumpkin, modern, şık ve yenilikçi tasarımları çocuklar için güvenli ve keyifli özellikler ile birleştiriyor. Bebeklerin en sevilen oyun arkadaşı olmaya aday Larisa and Pumpkin, onların doğuştan gelen yeteneklerini keşfederek beslemesini sağlıyor.

 

İlk olarak 8 farklı renk kombinasyonu ile modern, şık ve güvenli top havuzlarını satışa sunan Larisa and Pumpkin, 200 adet top ile sınırsız eğlenceyi beraberinde getiriyor. CE sertifikalı toplar, toksik olmayan ve azo boyar madde içermeyen plastikten üretiliyor. Çocuklara güvenli ve kokusuz bir oyun alanı oluşturan her bir top havuzu, %95 pamuk ve %5 elastan kumaş ile kaplanıyor, fermuarlı kılıfı sayesinde de kolayca çıkarılarak çamaşır makinesinde yıkanabiliyor. Kullanılan yumuşak sünger, çocuğun her geçişinde kolay ve güvenli erişim sağlamak için doğal olarak deforme oluyor ve tekrar güzel görünümüne kavuşuyor.

 

Larisa and Pumpkin, 2015 yılından bu yana Türkiye’deki ebeveynlerin bebeklerini en iyi şekilde yetiştirmeleri için kaliteli, güvenli ve sağlıklı ürünler sunarak anne - bebek sektörünün önemli oyuncularından biri haline gelen YG Group tarafından tamamen Türkiye’de üretiliyor. Şu anda annedukkan.comshop.buseterim.com.trkidslivingetc.comvibel.com.tr ve bebekhouse.com internet siteleri ile BT Shop, Bee eat.play.love, Kids Living etc., Miya Miya Design, Bebek House, Milk Antalya ve Vibel & More mağazalarında satışta olan Larisa and Pumpkin top havuzları, kısa bir süre içerisinde farklı online ve fiziksel mağazalarda da yerini alacak.

Haber : Helin ÖDEN

1549354001_larisa_and_pumpkin_pudra_top_havuzu___alt__n_beyaz_pudra_top___499_00_tl__5_.jpg1549354473_larisa_and_pumpkin_siyah_top_havuzu___gri_beyaz_top___499_00_tl__6_.jpg1549354504_larisa_and_pumpkin_ye__il_top_havuzu___siyah_metalik_beyaz_top___499_00_tl__1_.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1290 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim