




MUSTAFA SAVAŞ'IN 10 KASIM MESAJI

Vatanımızı, devletimizi, milletimizi ve cumhuriyetimizi koruyup kollamak için yürüttüğümüz istiklal ve istikbal mücadelesinde, milli ve güçlü bir ekonomi inşa ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetlerin ötesine geçmek için kararlı adımlarla yolumuza devam ediyoruz.
Atatürk'ün ve kahraman silah arkadaşlarının aziz milletimizle birlikte kurdukları Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi sürekli korumayı ve geliştirmeyi amaç edinen bu ulvi hedef, aynı zamanda kahraman ecdadımızın bizlere bıraktığı bir emanet olup, gelecek nesillere onurlu bir şekilde teslim edeceğimiz çok önemli bir bayrak yarışıdır.
Hedefimiz, havada, denizde, karada dünya genelindeki en büyük projeleri hayata geçiren bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti inşa etmek, ilim ve bilim ışığında yetişecek bir Türk gençliğiyle istiklal ve istikbalimizi her daim garanti altına almaktır.
İstiklâlimize kasteden eli kanlı terör örgütlerine karşı yurt içinde ve yurt dışında yürütülen kararlı operasyonlar bütün dünyayı şaşkına çevirirken, ekonomimizi sekteye uğratmaya çalışan kirli ittifaklar da ortaya konan kararlı politikalar neticesinde amaçlarına ulaşamamaktadırlar.
Bütün bu engellemelere rağmen kendi helikopterini, kendi insansız hava aracını, kendi tankını ve kendi milli piyade tüfeğini yapan aziz milletimiz, çok yakın bir zamanda hayata geçireceği farklı milli projelerle de dünya gündemindeki yerini alacaktır.
Ne kanlı darbe girişimleri, ne kirli terör ittifakları ne de ekonomi temelindeki manipülatif operasyonlar bizi asla yolumuzdan saptıramayacaktır.
Bizler, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mücadelemizi verecek, 2023, 2053 ve 2071 vizyonuyla ortaya konan büyük hedeflere, aziz milletimizle el ele vererek hep birlikte ulaşacağız.
Bu vesileyle vefatının 81. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi şükranla yad ediyorum.
Mustafa SAVAŞ
AK Parti Aydın Milletvekili
KİT Komisyonu Başkanı

Aytepe Mesire Restaurant’ta 14 Şubat Coşkusu
İnci Restorant'ta Sürpriz Evlilik Teklifi
Yılmaz Tilki Nişan Gecesi
Erzurumlular Derneği Başkanının Mutlu Günü
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
CHP İl Başkanı Hikmet SAATÇİ Açılış Konuşması
CHP'li Vekil Erdoğan ÖZYALÇIN'ın Konuşması
CHP li Vekil Gaye USLUER'in Konuşması
Cem AKBUDAK Koalisyon'un Neden Kurulmadığını Anlattı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim