




SANAYİ SİTESİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, Aydın 3. Sanayi Sitesi’nde kapsamlı bir çevre temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Temiz ve sağlıklı bir Efeler kenti için göreve geldiği günden bu yana yoğun çalışmalar gerçekleştiren Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla çalışma gerçekleştirildi. Kolları sıvayan Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aydın-İzmir karayolu mevkiindeki 3. Sanayi Sitesi’nde iş makineleri ve çevre temizlik personelinin katılımıyla yoğun bir temizlik ve bakım çalışması yaptı.
Fen İşleri Müdürlüğü’nün desteği ile yapılan temizlikte, bölgede çöp dağları haline gelmiş moloz yığınları kamyonlara yüklenerek sebep oldukları görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı. Sokaklar süpürüldü, çevre esnafının rahatsızlık nedeni çöpler toplandı. Efeler Belediyesi personelinin özenli çalışması sonucunda esnafın beklediği görünüme kavuşuldu.

Aytepe Mesire Restaurant’ta 14 Şubat Coşkusu
İnci Restorant'ta Sürpriz Evlilik Teklifi
Yılmaz Tilki Nişan Gecesi
Erzurumlular Derneği Başkanının Mutlu Günü
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
CHP İl Başkanı Hikmet SAATÇİ Açılış Konuşması
CHP'li Vekil Erdoğan ÖZYALÇIN'ın Konuşması
CHP li Vekil Gaye USLUER'in Konuşması
Cem AKBUDAK Koalisyon'un Neden Kurulmadığını Anlattı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim