




Vali Koçak Umurlu’da Vatandaşlarla Sohbet Etti

Vali Ömer Faruk Koçak Cuma Namazını Umurlu’da kıldı. Cuma namazı çıkışı vatandaşlara hal hatır sorup bir süre sohbet eden Vali Koçak, kendisinden herhangi bir istekleri olup olmadığını sordu.
Vatandaşlar, Jeotermal konusunda Vali Koçak’ın hassasiyet göstererek denetimleri sıklaştırmasının olumlu neticelerini gördüklerini ifade ederek kendisine teşekkür ettiler. Jeotermale karşı olmadıklarını ancak zeytin ve portakal bahçelerinde son zamanlarda ürün kaybı olduğunu, ağaçlarda zaman zaman kurumalar oluşmaya başladığını bunun da Jeotermalden kaynaklandığını ifade etmeleri üzerine Vali Koçak, Jeotermal konusunda araştırmalarımız ve denetimlerimiz devam ediyor, gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz dedi.
Vatandaşlar Umurlu’da yol ve trafik konusunda sıkıntılar çektiklerini, bu konuda kendilerine yardımcı olmasını istediler. Vali Koçak, konuyu not aldırarak çözüm konusunda yardımcı olacağını söyledi.
AydınÖzel

Aytepe Mesire Restaurant’ta 14 Şubat Coşkusu
İnci Restorant'ta Sürpriz Evlilik Teklifi
Yılmaz Tilki Nişan Gecesi
Erzurumlular Derneği Başkanının Mutlu Günü
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
CHP İl Başkanı Hikmet SAATÇİ Açılış Konuşması
CHP'li Vekil Erdoğan ÖZYALÇIN'ın Konuşması
CHP li Vekil Gaye USLUER'in Konuşması
Cem AKBUDAK Koalisyon'un Neden Kurulmadığını Anlattı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim